mos logo inshadow transparent4

Radiestezie

Radiestezie

Incep aceasta prezentare a radiesteziei prin definitia tehnica si admisa a acesteia: Radiestezia [compus din: radius-raza; aisthesis-senzatie]  reprezinta facultatea de a percepe radiatiile electromagnetice.Simplu,nu?Cum percepem radiatiile electromagnetice, reprezinta frumusetea si aspectul care face din radiestezie o stiinta ce ramane totusi…arta!

Prin intermediul radiesteziei accesam campurile informationale din jurul nostru si nu numai.Radiestezia in sine este o stiinta de o complexitate extraordinara si aplicabilitate fara limite.Prin practicarea acesteia, constientizam noi planuri ale fiintei noastre si ale lumilor inconjuratoare.Practic,ne modificam in plan spiritual si mental,schimband astfel modul in care percepem stimulii externi(aparent externi).

Radiestezia este meditatie pulsatorie. Din experienta,la inceputurile mele in radiestezie,eram constient doar de masuratoarile pe care le faceam,cu timpul si experinta aferenta am constientizat un nivel mai profund al acestei practici si anume ca,prin masuratori succesive si in numar mare, poti sa capeti foarte usor extrasensibilitati,de aici pot spune ca radiestezia este un fel de meditatie concentrata pe un “obiect”,aici obiectul fiind sistemul sau sistemele cercetate. Mintea fiind concentrata doar pe un obiect, se elibereaza de celelalte mii de ganduri astfel ca iti este mai usor sa percepi informatia, avand mai multa “latime de banda” disponibila.

Unde si de ce intra meditatia in acelasi peisaj cu radiestezia?…

Realitatea fiind formata dintr-un numar infinit de pixeli multidimensionali,ce reprezinta intersectia proiectiei noastre in MultiVers,vad meditatia ca pe unealta suprema de ghidare a fiintei noastre pe Calea catre Divinul din Tot,inclusiv definirea realitatii pentru fiecare dintre noi.Este simplu,prin ambele “scoli” iti definesti microuniversul,asa-zisa realitate,radiestezia aducand in plus elementul deterministic,masuratoarea.

Beneficiile meditatiei sunt nenumarate si aproape imposibil de expus in cuvinte.Evident, prin meditatie dobandim echilibru si facilitam  trecerea fiintei noastre in faza de regenerare.Raspunsul la orice intrebare poate fi gasit in meditatie,orice obstacol poate fi depasit prin meditatie,meditatia o poti deprinde,cum credeti?,prin meditatie!.Totul este in meditatie,meditatie este in tot.