Yoga

Yoga presupune asceza si meditatie.Ca si denumire,acest asnamblu de tehnici pentru dezvoltare spirituala,deriva din radacina yuj (sanscrita) tradus prin "a se alatura" sau "a se uni".Insasi termenul de Yoga permite adresarea unui vast ansamblu de tehnici fizice,mentale si spirituale.Daca yuj ne trimite cu gandul la o "legare","unire" sau "uniune",atunci ma intreb ce anume se uneste si cu ce,sau cine? As spune ca se unifica Spiritul in toate manifestarile sale si prin non-atasare presupune si mai mult,eliberare.Prin autodisciplina si practica sustinuta Yoga,constiinta profana nu ne mai risipeste si uniunea,unificarea sau legarea isi incepe manifestarea.Este Yoga si nu doar atat este.

Mindfulness

“Mindfulness pentru scaderea nivelului de stres individual si organizational” este un program adresat companiilor din Bucuresti care doresc sa rezolve probleme legate de efectele stresului.In cadrul acestui program se organizeaza un scurt curs initial de Mindfulness insotit de sesiuni de practica saptamanale.

Practica dureaza 15 minute, de regula in timpul pauzei de pranz.

Scopul acestora este scaderea nivelului de stres, imbunatatirea capacitatii de concentrare si de munca, micsorarea efectelor oboselii, cresterea nivelului de incredere in sine.

Prin practica regulata a sistemului se pot obtine rezultate deosebite. Studiile stiintifice vorbesc despre cresterea capacitatii de munca, gandire mai clara si atentie mai bine sustinuta, sanatate mai buna, mai putine absente de la serviciu, stare de bine accentuata, mai putine conflicte intre angajati.

Acest program poate fi accesat atat de companii cat si de catre angajati (atunci cand exista acordul firmei) sau persoane particulare.

Colaboratori in aplicarea si dezvoltarea programului: Stefan Pusca si Mona Ardeleanu.

Detalii despre program la telefon sau pe mail.Contact